Socialt ansvar

Socialt ansvar

Socialt ansvar

På Cane-line värdesätter vi socialt ansvar och omsorg om miljön. Det har vi gjort i många år, sedan vi 2009 fick vår första ISO14001-certifiering, och vi kommer att fortsätta att göra det.

Vi tror på att design och produktion av möbler ska gå hand i hand med socialt ansvar och omsorg om miljön.

Vårt mål är att våra produkter ska tillverkas med största omsorg för vår miljö och människors välbefinnande. Därför har vi certifierats enligt de internationella standarderna ISO14001 och SMETA. Med dessa certifieringar förbinder vi oss till en miljöpolicy som hjälper oss att förbättra arbetsvillkoren i de länder vi verkar i, men som också optimerar hur vi använder våra resurser. Dessa certifieringar är ett stort steg för att hjälpa oss att bli ännu bättre.

Hållbarhet och FN:s världsmål har fått allt större uppmärksamhet och detta har bidragit till att främja utvecklingen av en mer hållbar produktion. Vi stöder aktivt FN:s världsmål, särskilt nr 8 och 12, som hjälper oss att bidra till en bättre värld.

På bloggen kan du läsa mer om vår CSR-policy, vårt arbete med FN:s världsmål, höra vår vd Brian Djernes personliga intresse för och inställning till hållbarhet, få en djupare förståelse för våra certifikat eller läsa om Cane-lines hållbara initiativ. Besök bloggen här