Vem vi är

Vem vi är

Cane-line är ett danskt designföretag med 30 års erfarenhet av att designa och tillverka funktionella och bekväma möbler. ”Gör livet bekvämt” är själva kärnan hos Cane-line. Över hela världen är vårt uppdrag detsamma – att göra livet bekvämt och skapa mervärde hos livet och de platser där du varvar ned och kopplar av. Vi fokuserar hela tiden på kvalitet, innovativ teknik och komfort i både produkter och i tillvaron för att se till att våra möbler tillverkas med största omsorg för miljön och människors välbefinnande.

Utomhussortimentet Cane-line är designat och tillverkat för en bekväm livsstil utomhus. Allvädersmöblerna ger maximal komfort och kräver minimalt underhåll.

Inomhussortimentet för Cane-line är kärnan av smidig enkelhet. Ett livfullt och levande sortiment av designer, baserat på principer om funktion, tidlöshet och socialt ansvar.

Komfort är vårt kärnvärde
Vårt kärnvärde är komfort i alla aspekter av våra möbler. Vi har använt otaliga timmar på att utveckla och välja rätt design, teknik och material. Komfort för oss är hur väl du sitter eller lägger, hur smidig våra möbler fungerar, det mycket låga underhållet, vårt QuickDry&Airflow-system, den enkla rengöringen och de långvariga materialen. Cane-line-design kan användas över hela världen och under alla klimatförhållanden. De starka ramarna, UV-beständiga materialen och snabbtorkande kuddar kan stanna ute i bländande sol, hällande regn eller frost. Vårt uppdrag "livet gjort bekvämt" är total komfort för dig.