0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Check Out Continue shopping
  Cane-line indoor är naturmaterial, skulpturala uttryck och en mångsidighet som återger modern design. Kollektionen är essensen av smidig enkelhet och ger friheten att uttrycka din individuella stil. Hemmet är där man har sitt hjärta och ditt hem visar fram ditt livs galleri.

  Indoor lounge

  Ett livfullt och levande sortiment av salongsmöbler i unik design, baserat på funktionella och tidlösa skandinaviska designprinciper. Vill du lätta på en sträng design, ge dina salongsutrymmen en personlig prägel eller helt enkelt kunna njuta av hög komfort hemma – De hittar garanterat salongsmöbler med en design som motsvarar dina behov.

  Indoor dining

  Vårt urval av matsalsmöbler är framtaget för att ge dig – kunden – friheten och flexibiliteten att avgöra var och hur du tänker använda dina möbler. Oavsett om det är som en del av ett matsalsmöblemang där du samlar dina närmaste eller som en del av en sitthörna i en vrå på balkongen. Valet är ditt.

  Indoor accessories

  Små bord, kuddar, mattor och förvaringsboxar är olika detaljer som sätter pricken över i när man designar utrymmen både inom- och utomhus. Skapa en helt unik atmosfär med Cane-linetillbehör. De flesta designtillbehören kan användas både inom- och utomhus. Förutom att användas som fasta delar av en designlayout kan man använda alla Cane-linetillbehör som utbytbara och flyttbara designtillbehör.