0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Check Out Continue shopping
  Utomhussortimentet Cane-line är designat och tillverkat för en bekväm livsstil utomhus. Allvädersmöblerna ger maximal komfort och kräver minimalt underhåll.

  Outdoor lounge

  Vårt vardagsrum har suddat ut gränsen och expanderat utomhus. Det breda utbudet i vårt sortiment inspirerar till att skapa utrymmen med en unik stil för din bästa fritidstillvaro.

  Oberoende av vilket utrymme du vill inreda har vi de bästa utemöblerna för din trädgård eller uteplats.

  Outdoor dining

  Föredrar du matmöbler med häftiga drag eller mjukt värmande? Gillar du minimalistisk, bohemisk eller urban stil? Vår kollektions möjligheter är obegränsade.

  Sunbeds & sunchairs

  Man slappnar av bättre om man ligger bekvämt. Det är ett faktum vi har fulländat in i minsta detalj. Med variationerna mellan våra solstolar har vi något som passar för alla stilar du kan tänkas gilla. Hitta den solstol som passar dig bäst.

  Outdoor accessories

  Än en gång har Cane-line utökat tillbehörssortimentet eftersom människor älskar att skapa platser för umgänge utomhus, vilket är den drivande kraften bakom den populära trenden med tillbehör. Små bord, kuddar, mattor och utomhusbelysning är olika detaljer som fulländar en designad utemöbelsmiljö.